Udstillingskalender


Kom til MAL DIG GLAD udstilling i Center NV. d 2/9-2016 kl 12.00

Birkedommervej 43
2400 København NV


Mal dig glad udstilling:
Denne udstilling har min Mal dig glad workshop som omdrejningspungt, og der vil blive fremvist fotos, digte, print og orginale værker, der alle er blevet skabt af Mal dig glad gruppens kunstnere eller under et workshop forløb.


Da dette er en udstilling hvis hovedformål er at vise hvad kreativiteten kan, som psykiatrien og medicinen ikke kan, for menneskers recoveryprocces. Derfor vil der også være en del information, selvhjælpsråd og en et gratis Kopi af en Mal dig glad for begynder bogen som er på vej, til dem som er interesseret.

Medlemsskaber

Mit navn er Eva Kjøller Christensen,
født i Køge 9/11-1972

Jeg er uddannet som maskinsnedker og kalder mig selv for autodidakt kunsthåndværker og skraldkunstner, fordi jeg føler mig som en kunstner når jeg lave håndværk, og som en håndværker når jeg laver kunst. Der ud over så elsker jeg at lave ting ud af ingen ting og give nyt liv til ting som er blevet kaseret af andre. Derfor kalder jeg med stolthed mig selv for skraldkunstner, da mange at mine mest specielle kreationer er skabt af ting som er fundet til storskrald og i naturen.

Jeg er født med en levende fatasi, en ustyrlig skabertrang og kreativiteten er min eneste naturlige udtrygsform, så selv om jeg ikke er uddannet som kunstner, så har jeg livs lang erfaring med at udtrygge mig igennem alle kreativitetens mange udforlelsesmulighedder, og opvoksede i et miljø med masser af inspiration og mulighed for at udtrygge sig igennem mange af kreativittens utallige udfoldelsesmulighedder.

Ikke mindst så har jeg efter en alvorlig og livsomvæltende krise måtte hjælpe mig selv igennem kreativiteten. For at sige det som det er så malede jeg og skrev jeg demonerne ud af mit sind, hvilket har resulteret i en hel del erfaringsbaseret viden og som har inspireret mig til at skabe alt fra malerier og skriverier til en Mal dig glad workshop, hvor mennesker med psykiske sårbarhedder kan få chansen for at sætte lidt kulør på deres liv.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.03 | 00:51

Top Top

...
03.11 | 14:39

Kære Eva. Jeg er imponeret over din spændvidde og kreativitet i din kunst. I forvejen kender jeg dit glade grin og din fortælle- ivrighed. Henning LAP-refugium.

...
05.08 | 13:38
Velkommen har modtaget 15
21.12 | 22:09
Trækunst har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE