GalleriEva

Eva og æblerne

Min navn er Eva Kjøller Christensen og jeg byder dig hermed velkommen til min personlige hjemmeside GalleriEva.

På denne hjemmeside deler jeg mine tanker og kreationer, med dem som skulle være interesserede.
og det er her, du kan få et kig ind i mit univers.


Jeg håber at du vil finde turen igennem Evas univers interessant, og jeg tør love dig en tur igennem et univers af følelser, former og farver og hvor fantasien ikke kender nogle grænser.


Spørgsmål, ros og ris kan enten gives her på hjemmesiden, eller i kan kontakte mig via mail på adressen gallerieva@gmail.com

At være kreativ har aldrig "kun" været en hobby for mig, men en lidenskab. For det er igennem kreativiteten at jeg udtrykker mig nemmest og det er i fantasiens verden hvor jeg finder fred fra virkeligheden.
 

Kort sagt så er kreativiteten en stor del af mig og jeg er altid fyldt med nye idéer. Den ene idé giver næring til den næste og sådan forstætter det i en uendelighed.

Som jeg i mine skriverier prøver at male billeder med ord i andres sind, fortæller jeg ofte historier uden ord igennem min billedkunst, og du vil ofte kunne finde flere lag i maleriet, med symboler og fantasivæsner i baggrunden, hvis du kigger efter dem og bruger din fantasi.

Andre gange er mine værker som udsprunget fra lærredet af sig selv, hvor materialer er den grundlæggende inspiration, hvilket ofte resultere i relieffer, som oftest er pyntet med ædelmetaller, perler og andet pynt, som kan danne skygger og fange lyset, hvilket gør relieffet mere levende.Kreationerne som kan ses på denne side er skabt over længer tid, men er alle sammen skabt i en form for selvterapi, Simpelthen fordi jeg maler det jeg fyldes af og fordi jeg bearbejder mit liv igennem kreativiteten, og derfor slet ikke kan lade være. For jeg er skabt med en ustyrlig skabertrang og en sindssyg god fantasi, hvilket både er min sårbarhed og min styrke.

Det er ikke med sikkerhed af mine kreationerne handler om mig selv. For jeg inspireres af det og dem som jeg møder på min vej. Derfor kan værkerne lige så god handle om andres situationer og følelser, som mine egnen.

Jeg håber at du finder turen igennem denne hjemmeside både interessant og måske ligefrem inspirerende.

Venlig hilsen Eva Kjøller Christensen/GalleriEva

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Mikkel Munk Appel | Svar 14.03.2016 00:51

Top Top

Henning fra LAP refugiegruppen. | Svar 03.11.2014 14:39

Kære Eva. Jeg er imponeret over din spændvidde og kreativitet i din kunst. I forvejen kender jeg dit glade grin og din fortælle- ivrighed. Henning LAP-refugium.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.03 | 00:51

Top Top

...
03.11 | 14:39

Kære Eva. Jeg er imponeret over din spændvidde og kreativitet i din kunst. I forvejen kender jeg dit glade grin og din fortælle- ivrighed. Henning LAP-refugium.

...
05.08 | 13:38
Velkommen har modtaget 15
21.12 | 22:09
Trækunst har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE